Attila in het kort

Gaan korfballen bij een studentenvereniging en je oude burgervereniging verlaten is voor sommige mensen een grote stap. Waarom zou je immers?

Nou, allereerst is een studenten korfbalvereniging erg gezellig! Natuurlijk bij je oude vereniging is het ook gezellig, maar bij een studentenvereniging ligt de gemiddelde leeftijd van alle leden rond de begin 20. Iedereen is dus jong, snel, wild en studeert en dit geeft gewoon iets extra's.

Tevens wordt er naast de reguliere competitie ook gekorfbald op vele studententoernooien. Eerst een super gezellig feest en de volgende de dag weer 'fris en fruitig' je bed uit om te gaan korfballen. En als je denkt dat alleen jij je verrot voelt, dan zul je er snel achter komen dat die ene persoon van die andere vereniging waar je de vorige avond nog gezellig een biertje mee hebt staan drinken aan de bar, zich minstens zo slecht blijkt te voelen! Alles bij elkaar resulteert dit gewoon in onvergetelijke tijd en gezelligheid.

Tevens houdt een studentenvereniging meer rekening met jouw studie. Natuurlijk verwachten wij dat een competitie lid ook komt trainen als hij/zij die zaterdag wil spelen. Maar in het geval van tentamenperiodes en dergelijke, wordt daar gewoon meer rekening mee gehouden.

Samenvattend:

• Attila is een vereniging voor iedereen die wil korfballen (je moet natuurlijk wel student zijn), ongeacht het niveau.
  • Je kunt bij ons alleen trainen (zonder enige verplichting), maar ook competitie spelen. We hebben een team dat haar wedstrijden speelt op zaterdag en een team dat haar wedstrijden doordeweeks speelt, meestal op dinsdag of woensdag.
  • Attila organiseert veel activiteiten en we gaan naar veel studentenkorfbaltoernooien in binnen- en buitenland.
  • De trainingen zijn tweemaal per week, op het kunstgras of in de zaal. Zie de pagina trainingstijden voor meer informatie.

Kortom, Attila is een vereniging waar iedereen welkom is!

Geïnteresseerd? Kom dan een keer gezellig meetrainen of vraag om meer info via de contactpagina.

“SponsorKliks,

Meolease