Attila 1 wint van KVS ’17!

Afgelopen weekend begon de competitie weer. En Attila 1 moest meteen aantreden tegen een beruchte en bekende tegenstander: KVS ’17 1. Gezien de uitslagen afgelopen seizoen tegen dit team zou het geen makkelijke uitwedstrijd worden. En dat bleek ook, want met de rust stond het 9-6 voor de thuisploeg uit Schijndel.

Nadat kort na rust de stand zelfs 10-6 was geworden, moest het gas er nog meer op. Dat gebeurde ook en langzaam maar zeker werd het verschil kleiner. Zeven minuten voor tijd werd dan – eindelijk – de gelijkmakende 12-12 gescoord en gelukkig was de tank nog niet leeg. Meteen werd het verschil 2 in ons voordeel. Nog 1 doelpunt van ieder team betekende een mooie start: 13-15 voor Attila!

Aanstaande zaterdag moet deze lijn worden doorgetrokken tegen Maastricht 1, op ons eigen SSC om 15:30. Maastricht begon enigszins verrassend met een overwinning op Springfield, dus er zal veel strijd en inzet nodig zijn om de punten in Eindhoven te houden.

Ook het midweekteam heeft haar eerste pot gewonnen. Bij SDO in Veldhoven werd gisteren met 13-24 gewonnen. Volgende week woensdag komt DKB om 20:45 op bezoek op het SSC.

Zet hem op Attila!!!