Adres en Route

Gegevens

Postadres/ Accommodatie:
Studentensportcentrum Eindhoven
Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven

E-mail (algemeen):
eskvattila@gmail.com

Verenigingskleuren:
Shirt: Groen
Broek/Rok: Zwart

Opgericht:
4 oktober 1990


Open in GoogleMaps

 

Routebeschrijving naar het sportcentrum

Auto: LET OP: op het universiteitsterrein moet er betaalt worden voor het parkeren! Parkeer daarom op de ventweg zoals hieronder is beschreven!

Vanuit Tilburg/Den Bosch: volg vanaf de A2/A58 de randweg Eindhoven richting centrum. Aan het einde van de snelweg rechtsaf ( J.F Kennedylaan); let op 70 km/h! Bij de verkeerslichten linksaf en meteen rechts de ventweg van de ring op; het sportveld ligt aan de rechterkant.

Vanuit Venlo/Maastricht: Bij knooppunt Leenderheide “centrum” volgen; bij rotonde Floraplein half rond (rechtdoor); bij 2e verkeerslichten rechtsaf de ring op (Piuslaan), borden richting “Universiteit” volgen; na spoorviaduct bij de grote rotonde (Insulindeplein) linksaf Professor Dorgelolaan op;bij verkeerslichten rechstaf de J.F. Kennedylaan op; Bij tweede verkeerslichten rechts en daarna gelijk rechts de ventweg van de ring (Onze Lieve Vrouwestraat); het sportveld ligt aan de rechterkant.

Openbaar Vervoer: Vanaf station Eindhoven aan de Noordzijde (busstation) schuin rechtsaf tussen de hoge gebouwen doorlopen; bij kruising oversteken en schuin rechts het (limbo)pad oplopen; U loopt dan het TU-terrein op; nadat u over de dommel (riviertje) bent gekomen, linksaf het fietspad op; deze helemaal volgen totdat u aan linkerkant de velden en het sportcentrum ziet.